music in me

Thursday, March 27, 2014

thanks to ALLAH ..!!

respon 
ASSALAMUALAIKUM WBT...

hehehe...rezeki akuuu...even dpt 6a pon , alhamdulillah aku dikurniakan famili yg baik2..pemurah lg tuuu..hahaha

smalam parents aku bg lptop lenovo...arini alhamdulillah dapat fon lenovo dr abg aku pulakkk..huhhh...terharu gilaaa !! (padahal aku yg mintak)...

tp kan...even aq mintak pon , bamin berhak mengignore kan permintaan aku tuuu...aku dah la jahat kat dia dluu..penah x bg dy pnjam laptop, tp ni bila aku nak laptop dia, dia bg je..then , aku mintak hadiah pon dy bagi gak..at first dy tak taw nk bg apa..kata nya topup bole ?? haha..aku ckp la nak handbag..then dia kata dia tak reti pilih barang pmpuan ,..pastu dia yg offer fon...huhu...so sweeeetttt...

thanks bamin !!! thanks mak , ayah !!! n the most important... 

thanks ALLAH !!!

lenovo g505.special gift from my parents <3 td="">

this is from my bamin !! lenovo a369i.. <3 td="">

even x secanggih orang lain , tapi aku bersyukur sangat !!!!!





Sunday, March 23, 2014

let ME go ~

respon 
assalamualaikum wbt..
aku ngah pening memikirkan sume bndaa...results, courses, university, scholarrr??!! and this..laki ..hmmm..aku tak taw la aku ni pmpuan camne act. huhh..jujurlah, aku rasa mcm dah tak suka dia sgt..(dulu bkn main ag..)..huh...n act, aku happy ngan perubahan nii..seyes sejak ngan dia, aku asyik pikir pasal dosa zina je..bodohnye lahai akuu..asal la gatal sgt dulu...tp aku admit yg dia mmg baik, pandai amek hati org tua smpai parents aku ponn suka dia..haishhh..tp benda ni jd makin complicated bila libatkan parents.benda simple punn dia nak gtaw mak aku.sama la mak punn.geram gak sbnrnya.n makin lama bila aku tgok prangai sbnr dia, aku makin meluat..he's not the same person that i know.he's quite different.aku ponn tak taw nak stop contact dia mcm mana.huhh.aku nasihatkan  jangan la bercinta time awal2 nii.. kat U nnti, ramai ag laki yg bole wat suami. that's all.

if he can make it , i'll accept him .

CHOICES , CHANCES , CHANGES !!!

respon 
assalamualaikum...hye..dah lme tak post pape kan...?? lama gilaaaaa !!!
k sekarang aku nak luahkan apa yang aku rasa sekarang .

my SPM result was quite sucks . anyway i still praised to Allah for giving me 6a's . syukur alhamdulillah .. just.. everyone has their own dreams..same goes to me..however maybe i'm not the selected ones to achieve the dreams.. it's okayy..as long as i work harder and harder , insyaAllah i can make it .. one day , i'll to prove to all that this failure is not the end, it's just the beginning .. good luck syiqin ! i know u can do it !! everything happened has their own reasons. we can't blame others for something that we didn't get . that's their rezeki ..maybe mine was arranged by Allah in the future.we'll never know..insyaAllah, i'll accept the fate and take it as a challege for me to become more success n success..

     
someday,i'll become like him.