music in me

Wednesday, June 4, 2014

UPM bintulu !! here i come ~

respon 
ASSALAMUALAIKUM W.B.T

haii guysss....korg msti rasa aku ni excited gilaa nk g bintulu kan ?? haha.menipu la kalau cakap takk. but actually gusar , nervous , takottt di hati ni hanya Allah je yg taww.. huhhh...dah la aku g berdua je ngan poak .. then , kalo ada bnda yg x ckop ke time registration nnti mcm mana ?? huuuaaaaa !!! takottt..... >,<


ya Allah... Kau permudahkan lah urusan Nurul Asyiqin bt Abu Bakar ya Allah...mudah mudahan segala galanya berjalan dgn lancar...amiinnn ~~

esok insyaAllah aku akan bertolak petang dr rumah..nk g beli barang lg...then ada kat KLIA 2 maybe 2 jam before..so area 4pg cmtuu aku dah ready kat sana...bertolak pkoll 6 lebihh...so anggaran smpai dlm pkol 8 lebihh...insyaAllah...huhh...takottnyaaaa....ni second time naik flight...nasib baik pena naikk...tp ni ponn da lupaaa...huhhh...k stay cool n relax, syiqin !! u can do it !! hahaha

k laaa...byee guysssss !!! pray for me n aisyah eaaaa ? ;)

aku naik Air Asia nnti...tak kaya laa nak naik MAS..haha

Friday, May 9, 2014

Song Seung Heon OPPA !!!

respon 
huhuhu...aku ngah excited gila ngan dia niii...huhhh hensem sgt wehhh!! (bg aku laaa)..hmmm part mana yg hnsem tuu ?? his EYES !!!! u know what...he had such quiet eyes !! hahaha...bulu mata dia pnjang...n bila dia gelak , mata dia mcm bersinar2..minum ayam brand ke..hehehe...

aku start mngidam dia ni since tgok autumn in my heart laa...tp time tu tak sangap lg...start mnggila time aq tgok trailer my princessss..so aq ponn tgok la full drama diaaa...bapak la cairr melting tak sempat nak frozen akuuu...hahaha...pastu search kat youtube cter yg ada dia.. ; he was cool (movie) tp seyes aku kata tak best !!! sbb pmpan x cantek n jalan cterr yg biasa gilaaa ditonton...x rare gtuuu...tp aq x salah kan dia...kehenseman dia still terserlah..huhu...afte tuuu aq try crik cterr obsessed...baru release 2014..thn ni laaa...so xde kat youtube lg...then aku jumpa dia dlm WHEN A MAN LOVES !!! skrg baru tgok episod 7 ... 8 ngah otw.....besttt aa gaakkkk!!

bg aku , dia hnsem..tp kalo gelak, dia CUTE gilaaa !!! view aku lerrr...

tp..........aku sedihh bila tgok dia kiss ngan actress lainnn...ahhhh...tension plkkkk...bhahahahaha...eh, agaknya dia dah kawen blommm ??aq xreti la nk search kat tenet niii...xcaya sgtttt.............hmmmm....

k jom layan pic diaaaaaa...........................................................................................

ok jap...lg satu , dia TOUGH !!!!

yg kanan nii seung heon...yg kiri ponn aku ske gakkkk...won bin....ni dlm autumn...
haaa...ni summer scent...time kcik aku pena tgokk...nk tgok blik tp x berkesempatan :(

ni dlm my princess...comel kan ???!!

when a man loves !! cute kannn ???

lawak kan muka dia ??hahaha

k dah laa...penat dahhh...kbye !!! annyeong oppaaaaa~~~~~~~~~~~~~~~

Monday, April 14, 2014

respon 
aku tak taw nape bila tgok draco malfoy mesti teringat kat rima tazia . haha. kbye.


respon 
aku benci !! aku benci dorang !! aku nak kuar dari sini !!
salah aku ke kalau tak nak mohon maghribi tu ?? aku yang nak blaja. minat aku . salah aku ke ??
slah aku ke taknak gi ipg tu ?? salah aku ke ??
masalah sangat ke aku nak blaja kat MALAYSIA ?? masalah ke ?? ada masalah ??
kalau results aku gempak sgt smpai nk gi overseas tu lain cite aahh. ni TAK!
korang tak paham apa yang aku rasa. aku tak rasa ponn diberi pendidikan yang selayaknya.
better aku dok sepintar la dari kat sini .

Thursday, March 27, 2014

thanks to ALLAH ..!!

respon 
ASSALAMUALAIKUM WBT...

hehehe...rezeki akuuu...even dpt 6a pon , alhamdulillah aku dikurniakan famili yg baik2..pemurah lg tuuu..hahaha

smalam parents aku bg lptop lenovo...arini alhamdulillah dapat fon lenovo dr abg aku pulakkk..huhhh...terharu gilaaa !! (padahal aku yg mintak)...

tp kan...even aq mintak pon , bamin berhak mengignore kan permintaan aku tuuu...aku dah la jahat kat dia dluu..penah x bg dy pnjam laptop, tp ni bila aku nak laptop dia, dia bg je..then , aku mintak hadiah pon dy bagi gak..at first dy tak taw nk bg apa..kata nya topup bole ?? haha..aku ckp la nak handbag..then dia kata dia tak reti pilih barang pmpuan ,..pastu dia yg offer fon...huhu...so sweeeetttt...

thanks bamin !!! thanks mak , ayah !!! n the most important... 

thanks ALLAH !!!

lenovo g505.special gift from my parents <3 td="">

this is from my bamin !! lenovo a369i.. <3 td="">

even x secanggih orang lain , tapi aku bersyukur sangat !!!!!





Sunday, March 23, 2014

let ME go ~

respon 
assalamualaikum wbt..
aku ngah pening memikirkan sume bndaa...results, courses, university, scholarrr??!! and this..laki ..hmmm..aku tak taw la aku ni pmpuan camne act. huhh..jujurlah, aku rasa mcm dah tak suka dia sgt..(dulu bkn main ag..)..huh...n act, aku happy ngan perubahan nii..seyes sejak ngan dia, aku asyik pikir pasal dosa zina je..bodohnye lahai akuu..asal la gatal sgt dulu...tp aku admit yg dia mmg baik, pandai amek hati org tua smpai parents aku ponn suka dia..haishhh..tp benda ni jd makin complicated bila libatkan parents.benda simple punn dia nak gtaw mak aku.sama la mak punn.geram gak sbnrnya.n makin lama bila aku tgok prangai sbnr dia, aku makin meluat..he's not the same person that i know.he's quite different.aku ponn tak taw nak stop contact dia mcm mana.huhh.aku nasihatkan  jangan la bercinta time awal2 nii.. kat U nnti, ramai ag laki yg bole wat suami. that's all.

if he can make it , i'll accept him .

CHOICES , CHANCES , CHANGES !!!

respon 
assalamualaikum...hye..dah lme tak post pape kan...?? lama gilaaaaa !!!
k sekarang aku nak luahkan apa yang aku rasa sekarang .

my SPM result was quite sucks . anyway i still praised to Allah for giving me 6a's . syukur alhamdulillah .. just.. everyone has their own dreams..same goes to me..however maybe i'm not the selected ones to achieve the dreams.. it's okayy..as long as i work harder and harder , insyaAllah i can make it .. one day , i'll to prove to all that this failure is not the end, it's just the beginning .. good luck syiqin ! i know u can do it !! everything happened has their own reasons. we can't blame others for something that we didn't get . that's their rezeki ..maybe mine was arranged by Allah in the future.we'll never know..insyaAllah, i'll accept the fate and take it as a challege for me to become more success n success..

     
someday,i'll become like him.