music in me

Wednesday, June 4, 2014

UPM bintulu !! here i come ~

respon 
ASSALAMUALAIKUM W.B.T

haii guysss....korg msti rasa aku ni excited gilaa nk g bintulu kan ?? haha.menipu la kalau cakap takk. but actually gusar , nervous , takottt di hati ni hanya Allah je yg taww.. huhhh...dah la aku g berdua je ngan poak .. then , kalo ada bnda yg x ckop ke time registration nnti mcm mana ?? huuuaaaaa !!! takottt..... >,<


ya Allah... Kau permudahkan lah urusan Nurul Asyiqin bt Abu Bakar ya Allah...mudah mudahan segala galanya berjalan dgn lancar...amiinnn ~~

esok insyaAllah aku akan bertolak petang dr rumah..nk g beli barang lg...then ada kat KLIA 2 maybe 2 jam before..so area 4pg cmtuu aku dah ready kat sana...bertolak pkoll 6 lebihh...so anggaran smpai dlm pkol 8 lebihh...insyaAllah...huhh...takottnyaaaa....ni second time naik flight...nasib baik pena naikk...tp ni ponn da lupaaa...huhhh...k stay cool n relax, syiqin !! u can do it !! hahaha

k laaa...byee guysssss !!! pray for me n aisyah eaaaa ? ;)

aku naik Air Asia nnti...tak kaya laa nak naik MAS..haha