music in me

Friday, May 9, 2014

Song Seung Heon OPPA !!!

respon 
huhuhu...aku ngah excited gila ngan dia niii...huhhh hensem sgt wehhh!! (bg aku laaa)..hmmm part mana yg hnsem tuu ?? his EYES !!!! u know what...he had such quiet eyes !! hahaha...bulu mata dia pnjang...n bila dia gelak , mata dia mcm bersinar2..minum ayam brand ke..hehehe...

aku start mngidam dia ni since tgok autumn in my heart laa...tp time tu tak sangap lg...start mnggila time aq tgok trailer my princessss..so aq ponn tgok la full drama diaaa...bapak la cairr melting tak sempat nak frozen akuuu...hahaha...pastu search kat youtube cter yg ada dia.. ; he was cool (movie) tp seyes aku kata tak best !!! sbb pmpan x cantek n jalan cterr yg biasa gilaaa ditonton...x rare gtuuu...tp aq x salah kan dia...kehenseman dia still terserlah..huhu...afte tuuu aq try crik cterr obsessed...baru release 2014..thn ni laaa...so xde kat youtube lg...then aku jumpa dia dlm WHEN A MAN LOVES !!! skrg baru tgok episod 7 ... 8 ngah otw.....besttt aa gaakkkk!!

bg aku , dia hnsem..tp kalo gelak, dia CUTE gilaaa !!! view aku lerrr...

tp..........aku sedihh bila tgok dia kiss ngan actress lainnn...ahhhh...tension plkkkk...bhahahahaha...eh, agaknya dia dah kawen blommm ??aq xreti la nk search kat tenet niii...xcaya sgtttt.............hmmmm....

k jom layan pic diaaaaaa...........................................................................................

ok jap...lg satu , dia TOUGH !!!!

yg kanan nii seung heon...yg kiri ponn aku ske gakkkk...won bin....ni dlm autumn...
haaa...ni summer scent...time kcik aku pena tgokk...nk tgok blik tp x berkesempatan :(

ni dlm my princess...comel kan ???!!

when a man loves !! cute kannn ???

lawak kan muka dia ??hahaha

k dah laa...penat dahhh...kbye !!! annyeong oppaaaaa~~~~~~~~~~~~~~~